AKO ISPUNIŠ SLJEDEĆE USLOVE, MOJ SI!

Do tada se nisam nikad seksala u prirodi. Uvek me bilo strah da će neko naići, iako me to napaljuje, ali nisam nikad imala tu neku sigurnost. No, to se sve promenilo jedno veče u vinogradu s dečkom.

Taj dan dečko i ja smo bili u svatovima. Bila je vrućina baš taj dan, pa smo išli tek naveče na večeru. Bilo nam je baš lepo, naplesali smo se i navečerali.
Već smo bili pomalo umorni, pa smo odlučili krenuti kući. Bilo je već 3 sata ujutro.

No, pre nego me vratio kući, hteli smo negde malo otići s autom da se pomazimo, pošto celo veče nismo bili sami, ali samo to.

Nismo znali gde bi mogli, pa sam se odjednom setila da bismo mogli otići u vinograd njegovih roditelja. To je onako na brdu, dolje se vidi celi grad. Pošto je bilo leto i grožđe je bilo zrelo, bio je čuvar koji čuva vinograde. Sedeli smo tako u autu na zadnjem sedištu auta, grlili se i razmenjivali nežnosti.

Imala sam jako kratku crveno crnu čipkastu haljinu. Bila je crvena svila prekrivena crnom čipkom, a kod sisa je bila samo crna čipka. Ispod sam imala crveni grudnjak i crvene gaćice.
Dok smo sedeli i mazili se, Ivan je rekao:

– Baš mi je seksi ta haljina.

Tada sad shvatila  da se napalio iako je bio umoran od svatova, doduše malo je i popio. Počeo mi je dirati sise preko čipkaste haljine. Ja sam mu kurac opipala preko svečanih pantalona  i skužila da se poprilično jako digao. Bio je tako tvrd i krut. Odmah sam se napalila. Stavio je ruku ispod haljine i mazio mi pičku. Osetila sam da bi se seksala vani na autu,pošto sam shvatila da nema čuvara,a i nije me bilo briga u tom trenutku. Rekla sam mu:

 Hoćemo se seksati vani, na autu, baš bi probala to.

– Mmm, ajmo, valjda nema nikoga – rekao je.

U NASTAVKU SLIKE KOJE ĆE VAM POPRAVITI DAN ——->

NA SLJEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA, NEĆETE SE POKAJATI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*