Ako hoćeš da se upoznamo na KAMERI, treba da uradiš OVO!

Oženio sam se 2004. sa izuzetno zgodnom, se*si crnkom. Prelepo telo izuzetno lepa kao izvajana gu*a koju su mnogi krišom komentarisali, pune napucene usne i uvek se*si garderoba na njoj. Štikle, majice koje otkrivaju pupak i spuštene farmerice ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge… Vrlo kratko smo se zabavljali. Svega mesec dana i odmah napravili svadbu. Se*s nam je bio fantastičan, divlji. Na svadbi je bilo mnogo više njenih prijatelja nego mojih (kod mene uglavnom rodbina).

Bilo je i tu nekih sumljivih momaka s njene strane koji su je pred svima gutali pogledima i svima je upalo u oči što je bila izuzetno prisna sa njima. Čak je i moj ćale to primetio i rekao mi da malo povedem računa s kim se druži. Sve neki mafijaši i sumljivi likovi, tetovirani, nabildovani… Ona je radila kao sekretarica u susednom gradu 25 km od našeg. u prvo vreme je dolazila kući na vreme, a onda je često kasnila, čak dolazila kasno noću. Brzo je počela i da izbegava se** sa mnom pod izgovorom da je umorna, okretala se na stranu.

“Muž je od mene stariji 15 godina, ima sina iz prvog braka od kojeg sam starija 6 godina, ja 27,on 21. “

Moj brat od tetke, koji je bio dever na svadbi imao je tada 33 godine, a mi po 26. Bio je dobro razvijen i žene su se jako p*lile na njega. Živeo je u beogradu. Odlučili smo da spavamo kod njega u stanu. On je živeo sa devojkom, ali ona nije tada bila tu. Stan je imao 2 sobe, hodnik, kuhinju i kupatilo. Sobe su bile povezano jednim zajedničkim balkonom. Došli smo oko 12 sa svadbe i nastavili da pijemo u stanu. Moja Sanja je bila izuzetno se*si to veče.

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*