ADNA 37 GODINA, KONOBARICA. “ŽELIM DA SE UDAM”! POZOVI ME I JA ĆU DOĆI TEBI !

Jedne subote, vraćajući sa jedne rođendanske žurke, me je obuzeo očaj kada sam shvatio da sam propustio zadnji autobus.

– Dođavola! – procedio sam u sebi. Do moje kuće je imalo dobrih 45 minuta hoda, i to ako se ubrzam. Krenuo sam nevoljno, nogu pred nogu, dok me je očaj polako obuzimao. Bio sam dobro zagrejan od votke, ali mi se zaista nije pešačilo. U trenutku sam zastao, smišljajući da li da zovem taksi da me izvuče iz ove vukojebine ili da se namužim i pustim korak.

Dok sam se smišljao, kraj mene se zaustavio crni mercedes. Za volanom je bila žena srednjih godina, tek prešla 45. Tako mi se učinilo. Ponudila mi je prevoz, pošto već ide u tom pravcu. Bez ikakvog razmišljanja sam prihvatio.

Vožnja je protekla u neobaveznom čavrljanju, a ja sam krajičkom oka posmatrao tu predivnu ženu u zrelim godinama koja je nosila skup kostim, predivne svilene čarape i visoke potpetice. Mirisala je zrelo i egzotično. Taj miris je budio moj kurac u pantalonama.

Potrudio sam se da to nekako sakrijem, ali, nisam bio siguran da sam uspeo u svojoj nameri, jer joj je na usnama zatitrao osmeh. Ispostavila se da je živela u zgradi pored moje. Lepo. Komšinica. Iako je bilo poprilično kasno, pozvao sam je na kafu kod sebe u stan, da bih joj se odužio. Bio sam poprilično šokiran kada je iz prve pristala.

Kada smo usli u stan, ona se raskomotila na krevetu a ja sam otisao da skuvam kafu.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*